(posمتخصص مالیات بر تراکنش های بانکی و دستگاه ) خدمات مالیاتی پاسارگاد

مشاوره و انجام امور مالیاتی در تمام منابع

(posمتخصص مالیات بر تراکنش های بانکی و دستگاه ) خدمات مالیاتی پاسارگاد

مشاوره و انجام امور مالیاتی در تمام منابع

(posمتخصص مالیات بر تراکنش های بانکی و دستگاه ) خدمات مالیاتی پاسارگاد

مسعود کریمی، مدرس حسابداری مالیاتی ، وکیل و مشاور مالیاتی در تمام منابع ، متخصص مالیات بر تراکنش های بانکی
(رئیس گروه مالیاتی بازنشسته)
---------------------------
اگر نگران مالیات بر تراکنش های بانکی خود هستید یا تراکنش های بانکی شما مورد رسیدگی قرار گرفته است، عالی ترین سازوکار و قوی ترین لوایح دفاع مالیاتی را از من بخواهید.
تماس : 09123803352 - 09194804808
(تماس 9 صبح تا 9 شب حتی روزهای تعطیل - مشاوره تلفنی رایگان است)
---------------------------
Masoud Karimi, Lecturer in Tax Accounting , Lawyer and Adviser on Taxation in All Sources , bank Transaction Tax Specialist
(Head of Retired Tax Group)
----------------------
If you are worried about your banking transactions or your banking transactions have been processed , ask me for the best mechanism and the strongest tax defense bills.
Contact: 09123803352 - 09194804808
( 9am to 9 pm even on holidays - telephone consultation is free)
Leave the solution of your tax problem to us.

طبقه بندی موضوعی

 

ترفندهای مؤثر در پیگیری پرونده های مالیاتی کدام است؟ وچگونه می توان به عدالت مالیاتی دست یافت ؟

      از مهمترین نگرانی های  مؤدیان مالیاتی و پرسشی که آنها همواره به دنبال پاسخ آن بوده اند ، این سوال اساسی بوده است که بکارگیری چه شیوه و راهکاری ، می تواند بهترین و مؤثرترین راه در پروسه دادرسی پرونده های مالیاتی آنان باشد؟ و چگونه می توانند به حق قانونی خود در پرونده های مالیاتی دست یابند؟ به عبارت دیگر ، چگونه می توانند به عدالت مالیاتی برسند و از پرداخت مالیات  به ناحق جلوگیری کنند؟

پاسخ به این سوال از این جهت مشکل است که ترفندها و راهکارهای دادرسی و پیگیری پرونده های مالیاتی و رسیدن به نتایج مطلوب ، به تعداد پرونده های مالیاتی ، فراوان و متنوع است. هر پرونده مالیاتی به لحاظ محتوا و مستندات ، نوع و منبع مورد رسیدگی مانند تراکنش های بانکی ، مشاغل ، ارث ، ارزش افزوده ، سرقفلی ، اشخاص حقوقی و ... ، ویژگی های خاص خود را دارد. تا جایی که ادعای مطرح نمودن راهکار و ترفندی مشابه برای همه آنها در این نوشتار، غیر ممکن و حتی در یک کتاب مستقل هم تا حدودی دشوار است. هر پرونده مالیاتی ده ها ریزه کاری ، قانون ، بخشنامه و دستور العمل های منحصر بفرد دارد. چگونگی استفاده به موقع از هر یک از آنها ، علاوه بر داشتن آگاهی به زیر و بم امور اجرایی ، قوانین و زمان بندی های آن و نوع استفاده از بخشنامه های مرتبط ، شکل فنی تحریر لوایح اعتراضی و دفاعی مؤثر، کار ویژه ای است که پشتوانه آن بایستی ، تخصص و تجربه ، سوابق عملی چند ساله ، همراه با تحصیلات دانشگاهی مرتبط باشد.

هر پرونده مالیاتی نسخه و راهکار مخصوص به خود را طلب می کند. اشتباه در تنظیم لوایح یا از طرف دیگر استفاده به موقع از قوانین و فرصت های قانونی می تواند مسیر رسیدگی به پرونده را به طور کامل تغییر دهد.  صرف درخواست از مراجع رسیدگی و حل اختلاف نمی تواند در پرونده مالیاتی خیلی کافی به مقصود باشد. با استفاده از قوانین و بخشنامه های مرتبط ، لوایح بایستی طوری تنظیم شود که مراجع مذکور را الزاماً در مسیری قرار دهد که رسیدن به عدالت مالیاتی را میسر سازد.

http://parsiantaxlawyer.blog.ir    مسعود کریمی 

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی